rawfood-superfoods.nl


Hoe stop je met zorgen,
verminderd zelfvertrouwen en stress?

Let vooral op uw voeding

Stress betekent niets anders dan spanning of druk. Stress is de kracht die wordt uitgeoefend op een voorwerp (in dit geval een mens).Stress ontstaat als de belasting groter is dan je draagkracht. Het lichaam gaat dan protesteren, je stemming daalt en anderen in je omgeving merken ook een verandering in je.


Een beetje stress kan overigens geen kwaad; veel mensen leveren betere prestaties onder druk. Sterker nog; velen zullen aangeven dat ze eigenlijk alleen maar kunnen werken als ze een beetje gestresst zijn. Continue stress is echter voor niemand goed. Het gaat je geestelijk opbreken en heeft bijzonder verstrekkende lichamelijke gevolgen. Dit is de zogenaamde ongezonde stress. Teveel ongezonde stress kan je letterlijk ziek maken. Er ontstaan dan lichamelijke klachten, emotionele klachten, gedragsklachten en/of geestelijke klachten.

Raw voeding en stress

Let vooral op uw voeding. Eet het liefst een groot deel van de dag veel vruchten zoals elke dag zeker een handje blauwe bessen.
Maak smoothies van verse groentenbladeren zoals van spinazieblad erg lekker en gezond (een lekker recept is bijvoorbeeld 3 a vier handen spinazieblad in de smoothiekan, een halve rijpe avocado (zonder schil en zonder pit) een kopje bessen, een banaan en een flinke beker water aangevuld met wat agavesiroop als u van zoet houdt) maak elke dag een verse salade probeer dit zeker aan te houden als u een stressvol leven leidt. Geef minimaal wel aandacht aan uw voeding probeer zoveel mogelijk raw te eten per dag.

Er zijn tegenwoordig veel coaches/therapeuten die zich aanbieden bij het oplossen van stress. Voor de een helpt het, voor de ander niet. Bovendien zijn deze coaches erg duur en niet iedereen heeft daar het geld voor. Echter is er nu een manier om stress een stuk goedkoper aan te pakken middels een e-curcus.

Deze cursus is speciaal ontwikkeld om u te helpen uw zorgen en stress los te laten: snel, praktisch en eenvoudig. U hoeft alleen de lessen in u op te nemen en de vragen en oefeningen te volgen. Dan zult u merken dat u zich veel positiever gaat voelen. In 9 weken krijgt u tweemaal per week een e-mail die u informatie, tips en inzichten geeft. Daarbij ontvangt u praktische vragen en oefeningen die u leren gemakkelijk en snel te ontspannen.
Vanaf de eerste les zult u merken dat uw zorgen en stress verminderen tot er uiteindelijk niets meer van overblijft. Ontspanning en vrijheid is dan normaal en natuurlijk. U kunt hier elk moment van genieten! Klik hier voor meer informatie over deze unieke E-cursus : 

 
twitter.com/superfoodies
blauwebessen
website counter